Asigurare sanatate spitalizare 360 Care

Ce iti ofera asigurarea?

Sanatatea inseamna pofta de viata si planuri de viitor. Dar ca sa-ti pastrezi o stare de bine in fiecare zi si sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza, e nevoie ca altcineva sa preia grijile unei eventuale consultatii sau chiar unei interventii chirurgicale, atunci cand e cazul. Asigurarea de sanatate completa 360 Care exact asta face. Iti asigura sanatatea printr-un pachet simplu si complet, cu acoperire pentru o gama larga de nevoi, pentru ca tu sa te poti reintoarce rapid la starea ta de bine.

Acces extins

In peste 800 clinici private

Tu alegi cea mai potrivita clinica pentru tine si nevoile tale, conform schemei de tratament. Cu asigurarea de sanatate completa, beneficiezi de decontare directa in clinici private la nivel national.

Suport specializat

prin Medical Attendant

Ai o persoana dedicata pentru ghidaj si suport in perioada spitalizarii si pentru optimizarea costurilor pe toata durata accesarii asigurarii de sanatate private Signal Iduna.

Flexibilitate continua

Poti utiliza oricare dintre modalitatile de accesare a serviciilor in functie de nevoile tale: accesare directa, rambursare sau metoda Easy Pay

Ce iti poate acoperi asigurarea 360 Care

Investigatii si analize medicale

Ai acoperite servicii medicale care permit investigarea problemelor medicale, pe baza recomandarii unui medic specialist, fara limita de suma, indiferent de planul de asigurare de sanatate ales.

Consultatii si controale

Adica servicii medicale pentru care nu ai nevoie de spitalizare si pe care le poti efectua in clinici medicale private, fara limita de suma, indiferent de planul ales.

Monitorizare sarcina

Asigurarea de sanatate completa Signal Iduna acopera cheltuieli medicale in timpul si in legatura cu sarcina, pentru a urmari evolutia sarcinii, disponibila in ambulatoriu fara spitalizare.

Nastere

TAcoperirea costurilor (sau acordarea unei indemnizatii) pentru serviciile medicale care implica nasterea pentru persoana asigurata.

Control anual preventiv

Costul serviciilor medicale care nu sunt necesare din punct de vedere medical si controlul preventiv de rutina sunt, de asemenea, incluse in asigurarea de sanatate completa.

Servicii medicale pe durata spitalizarii

Acoperim prin asigurarea de sanatate completa toate serviciile medicale necesare si recomandate de medicul specialist pe durata spitalizarii.

Cu ce iti venim in ajutor

Suport non-stop
Echipa de specialisti customer support disponibila oricand
Acoperiri extinse
Consultatii, investigatii, interventii incluse in asigurare
Consultatii si controale
Ai acoperire pentru investigatii medicale diverse care implica sau nu spitalizare
Monitorizare sarcina si nastere
Cheltuielile serviciilor medicale efectuate in timpul si in legatura cu sarcina si nasterea

Cum cumperi 360 Care

Pasul 1

Alegi planul

Verifici acoperirile fiecarui pachet disponibil si il alegi pe cel mai potrivit pentru tine si nevoile tale. Poti cumpara asigurarea de sanatate privata pentru tine si poti adauga si alti membri ai familiei.

Pasul 2

Completezi informatiile

Completezi campurile obligatorii cu datele tale si ale celorlalti membri ai familiei, daca ai mai adaugat si pe altcineva in asigurarea de sanatate.

Pasul 3

Validezi cardul

Alegi frecventa de plata pe care o doresti si validezi datele cardului tau. Primesti imediat un e-mail de confirmare cu urmatorii pasi pentru asigurarea ta.

Pasul 4

Primesti un apel

Vei fi sunat de un specialist in evaluare medicala. Vei primi cateva intrebari referitoare la starea ta actuala de sanatate si veti discuta putin despre istoricul tau medical.

Pasul 5

Asigurarea ta este activa

Dupa cateva zile de la interviul telefonic primesti rezultatul. Daca raspunsul este favorabil, se retrage prima de asigurare si asigurarea ta de sanatate devine activa. In cazul in care raportul primit este nefavorabil, poti opta pentru un alt tip de asigurare dintre cele disponibile pe site.

360 Care

Ai intrebari? Verifica lista de intrebari frecvente

Cumpara Take Care

Asigurarea de sanatate privata, cu grija pentru tine inca de la primul diagnostic de cancer

Asigurarea de sanatate privata, mereu langa tine cand ai nevoie de spitalizare

Asigurarea de sanatate privata, cu acoperire din orice unghi privesti