Aceasta asigurare este destinata celor care isi desfasoara activitatea ca liber-profesionisti sau firmelor care doresc o plasa de siguranta impotriva prejudiciilor pe care le poate provoca accidental, din neglijenta sau imprudenta, altor persoane, fata de care raspunde in fata legii. .

O asigurare de raspundere civila legala acopera sumele pe care le datorezi tertelor persoane pagubite, in caz de daune sau vatamari corporale. Asigurarea se poate extinde si asupra accidentelor provocate de angajatii tai, de minorii pe care ii ai sub tutela sau de animalele din grija ta. Polita de asigurare include si despagubirea eventualelor cheltuieli de judecata.

xxpr

Calculator de raspunderi civile profesionale

Despre Asigurarea de Raspundere Civila:

Informatii despre solicitant

Domiciliul Solicitantului

Detalii de Contact

Maxygo Broker de Asigurare SRL prelucreaza datele cu caracter personal (si CNP) exclusiv in scopuri necesare activitatii de asigurare, conform legii, atat în faza precontractuala (emiterea ofertei de asigurare), cat si după incheierea contractului de asigurare pe parcursul derularii acestuia.

Sunt de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in scopul ofertarii, emiterii si administrarii contractului de asigurare.