SIGNAL IDUNA primeste aprobarile finale din partea ASF pentru achizitionarea companiilor ERGO si demareaza procesul de integrare


SIGNAL IDUNA primeste aprobarile finale din partea ASF pentru achizitionarea companiilor ERGO si demareaza procesul de integrare

Compania de asigurari SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare a primit toate aprobarile din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) si anunta finalizarea tranzactiei si demararea procesului de integrare a celor doua companii, ERGO Asigurari si ERGO Asigurari de Viata, in cadrul Grupului SIGNAL IDUNA. De asemenea, au fost avizate si persoanele din Consiliile de Administratie.

ERGO Asigurari isi va continua activitatea ca entitate independenta sub noul Consiliu de Administratie aprobat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara: Tiberiu MAIER (foto), in calitate de Presedinte, Mesut YETISKUL si Mark OSTERLOFF, in calitate de Membri.

ERGO Asigurari de Viata va urma etapele unui proces complex de fuziune estimat a se finaliza in prima parte a anului viitor. Consiliul de Supraveghere al ERGO Asigurari de Viata S.A. a primit aprobarea Autoritatii de Supraveghere Financiara si este format din: Tiberiu MAIER in calitate de Presedinte, Mihaela DRUGA si Mark OSTERLOFF, in calitate de Membri.

SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare, lider al segmentului de asigurari voluntare de sanatate din Romania, marcheaza astfel un moment cheie in evolutia companiei, ce incununeaza peste 14 ani de prezenta solida, inovatie si crestere responsabila in piata de asigurari locala.