Bine ati venit pe Broker-Asigurari, avem peste 10 ani experienta in domeniul asigurarilor.
1st October 2020

Termeni si conditii

Introducere

Prezentul acord legal dintre dumneavoastra si MaxyGo Broker de Asigurare are in vedere utilizarea siteului Broker-Asigurari.com de catre dumneavoastra. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni inainte de a utiliza serviciile puse la dispozitie prin intermediul Broker-Asigurari.com. Puteti utiliza Broker-Asigurari.com numai in conformitate cu acesti Termeni. Serviciile oferite prin solutia Broker-Asigurari.com pot fi modificate in timp, pe masura ce imbunatatim sau adaugam funtionalitati. Putem opri, suspenda sau modifica aceste servicii in orice moment, fara notificare prealabila. De asemenea, putem elimina oricand orice continut al serviciilor oferite. Conform Legii comertului electronic (Legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006) “Art. 7: Validitatea, efectele juridice si proba contractelor incheiate prin mijloace electronice (1) Contractele incheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor, atunci cand sunt intrunite conditiile cerute de lege pentru validitatea acestora. (2) Pentru validitatea contractelor incheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtamantul prealabil al partilor asupra utilizarii mijloacelor electronice. (3) Proba incheierii contractelor prin mijloace electronice si a obligatiilor care rezulta din aceste contracte este supusa dispozitiilor dreptului comun in materie de proba si prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica. ”

Drepturi de Proprietate Intelectuala

Furnizorul detine toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la siteul Broker-Asigurari.com, logo, structura si design. Broker-Asigurari.com este proprietatea colaboratorilor brokerilor de asigurare si se supune legislatiei in vigoare referitoare la drepturile de autor si drepturile conexe, neputand fi utilizat in scopuri comerciale decat cu acordul scris, expres al companiei.Utilizatorul nu are dreptul de a reface programul sursa, de a decompila, de a dezasambla solutia, de a reproduce, modifica sau crea opere derivate din site. Este interzisa reproducerea sub orice forma a continutului prezentat in acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al colaboratorilor. Este interzis sa modificati, sa copiati, sa publicati, sa reproduceti, sa vindeti sau sa comercializati in vreun fel acest site sau orice informatie asociata cu acesta. Cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza contrariul in Termenii si Conditiile de Utilizare, nu aveti dreptul sa copiati, afisati, descarcati, distribuiti, modificati, reproduce, republica sau retransmite nicio informatie continuta in siteul „Broker-Asigurari.com” prin niciun mijloc electronic sau pe suport tiparit, sau sa compilati lucrari pe baza unor astfel de imagini, texte sau documente fara acordul expres obtinut in scris din partea colaboratorilor. Nicio dispozitie din prezentele conditii si termeni nu va fi interpretata ca acordand, implicit sau in orice alt fel, vreo licenta sau vreun drept asupra oricarui brevet sau oricarei marci comerciale semnate de companiile de brokeraj.

Garantii

Utilizatorul foloseste aplicatia pe riscul propriu, Furnizorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea aplicatiei sau ca urmare a utilizarii informatiilor din aplicatie. Furnizorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor din aplicatie. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestei aplicatii si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Inregistrare date

MaxyGo Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub numarul 11318.Informatiile furnizate de catre Utilizatori vor fi stocate de catre Furnizor in format electronic si nu vor fi furnizate catre nici o alta terta parte, decat cele implicate in mod direct de furnizarea serviciilor specifice aplicatiei Broker-Asigurari. Mijloacele tehnice pe care furnizorul de servicii le pune la dispozitie destinatarului pentru identificarea si corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor sunt: email (bucuresti@broker-asigurari.com). Limba in care se poate incheia contractul este numai limba romana.

Cotatie pret

Pentru obtinerea unei cotatii de pret, datele introduse de catre dvs in formularele Broker-Asigurari.com vor fi transmise catre societatile de asigurare. Preturile afisate in aplicatia Broker-Asigurari.com sunt cele primite in format electronic de la societatile de asigurare. Furnizorul nu este raspunzator pentru preturile afisate. Comanda si Emitere Contract Asigurare Pentru emiterea unui contract de asigurare vor fi utilizate datele introduse de catre dumneavoastra in aplicatia Broker-Asigurari. Sunteti de acord sa furnizati informatii corecte si complete de identificare pe care MaxyGo Broker de Asigurare le pot utiliza pentru emiterea politei, facturare si livrare. Contractele de asigurare se supun reglementarilor emise de catre Comisia De Supraveghere a Asigurarilor impreuna cu modificarile ulterioare iar conditiile de asigurare sunt specifice fiecarei societati de asigurare in parte. Raspunderea in ceea ce priveste contractele de asigurare precum si conditiile de asigurare revine societatilor de asigurare emitente in integralitatea lor. Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Livrare

Polita de asigurare poate fi livrata pe teritoriul Romaniei cu un termen de livrare de maxim 48 ore.

Conform legislatiei in asigurari o polita de asigurare RCA emisa nu poate fi anulata decat in cazul unor erori cuprinse in polita, erori ce afecteaza valabilitatea acesteia, sau in cazul in care se face dovada ca din eroare, pentru acelasi autovehicul si acelasi asigurat exista in vigoare o alta polita RCA. In cazul in care clientul constata in momentul livrarii sau ulterior acestui moment faptul ca polita emisa de catre MaxyGo Broker De Asigurare, conform comenzii lansate de catre client contine informatii gresite, exclusiv din vina clientului care a trecut in formularul de comanda date/informatii gresite, acesta poate solicita anularea politei /rectificarea erorilor si emiterea si livrarea unei alte polite. Daca, in situatia enuntata mai sus, clientul va solicita emiterea si livrarea unei alte polite, atunci clientul va fi obligat sa achite taxa de transport.

Top