Calculator Casco

100% responsabilitate si 0% costuri suplimentare.

Ti se pare firesc sa nu imparti responsabilitatea financiara in momentul in care beneficiezi de asigurarea auto?
Atunci alege o asigurare care să iti ofere siguranta deplina fara costuri suplimentare.
Acorda 5 minute formularului de mai jos si putem negocia pentru tine o reducere de până la 25% pentru asigurarea ta CASCO.

DATE DE CONTACT

Vă rugăm alegeți opțiunea și completați datele :

DETALII ASIGURARE CASCO

INFORMATII DESPRE VEHICUL

Pentru ca siguranta este nepretuita, la fel sunt si beneficiile ei.
Asa ca, daca esti persoana fizica si alegi un pachet Casco + RCA, beneficiezi de pachetul bonus Signal Pefect care iti asigura toate
serviciile suplimentare de care ai nevoie.
Prin intermediul aplicatiei DAUNE.expert vei beneficia de:
  • Tractare gratuita a autovehiculului atat pentru soferul vinovat cat si pentru soferul pagubit (daca autovehiculul nu mai este deplasabil) in limita a 50km de la locul accidentului pentru autovehicule cu masa de pana la 3.5 tone si 8+1 locuri.
  • Masina de schimb, temporar: DAUNE.expert va organiza si acoperi costurile serviciilor de inchiriere a unui autoturism sub rezerva disponibilitatii locale pina la limita de 20 euro (TVA inclusa)/zi, pentru maxim 3 zile de inchiriere
  • Service pentru roti. Costurile pentru inlocuirea roţilor (manopera si costul anvelopei) vor fi acoperite in limita a 100 euro/an (TVA inclusa), indiferent de cât de des ai nevoie de acest serviciu.
  • Recuperarea si tractarea autovehiculul accidentat, inclusiv din afara carosabilului: In caz de accident, DAUNE.expert asigură in cel mai scurt timp posibil si cu prioritate recuperarea autovehicului, inclusiv din afara carosabilului, in limita a 50 euro (TVA inclusa)/caz si acoperă costurile serviciului de tractare in limita a 50 de km de la locul producerii accidentului.
  • Depozitarea/parcarea autovehicului in siguranta. Daca autovehiculul avariat trebuie sa fie parcat in conditii de siguranta pe perioada in care service-ul este in afara programului de lucru, DAUNE.expert va organiza serviciul in cel mai scurt timp si cu prioritate si va plati pana la limita de: maxim 10 euro (TVA inclusa)/zi, pentru maxim 3 zile de parcare
  • Servicii medicale în caz de accident. Vei beneficia de servicii medicale in ambulatoriu in limita a 5000 Ron/an. Indemnizatie zilnica de spitalizare 250 Ron/zi, max 20 zile/an. Indemnizatie pentru medicamente in spital in limita a 1000 Ron/an. Reabilitare/Recuperare medicala in limita a 5000 lei/an. Servicii medicale de spitalizare in spitale private in limita a 7500 Ron/an.