Bine ati venit pe Broker-Asigurari, avem peste 10 ani experienta in domeniul asigurarilor.
1st October 2020

Despre noi

Avand de partea dumneavoastra experienta si cunostintele solide ale companiei noastre , va veti bucura de o valorificare mai buna a asigurarilor dvs, asa ca unica preocupare va fi cum sa va investiti banii castigati in plus din colaborarea cu noi. Societatile de brokeraj colaboaratoare activeaza in piata de peste 10 ani, si a stabilit colaborari si produse personalizate cu principalele societati de asigurare.

Politele de asigurare sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre S.C. Maxygo Broker de Asigurare S.R.L. ,autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in baza Deciziei nr. 3891/23.09.2003 si inmatriculata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-179/29.09.2003 partener Broker-Asigurari.com

Studiem in permanenta ofertele de produse de asigurare disponibile pe piata si pune la dispozitia clientilor sai, pentru fiecare tip de produs de asigurare (ex. CASCO, asigurare de locuinta, etc) minim 5 oferte de la 5 Asiguratori diferiti. Ofertele sunt insotite de informatii complete, conform Legii nr. 32 / 2000 si Ordinul CSA nr. 23 din 15.12.2009, informatii detaliate in prezenta Scrisoare de Informare, astfel incat, Clientul sa aiba posibilitatea de a alege oferta pe care o considera potrivita nevoilor sale.

De asemenea, reprezentantii Broker-Asigurari.com va stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare necesare referitoare la produsul de asigurare care va intereseaza si pe care doriti sa il achizitionati.

Echipa Broker-Asigurari

Andrei

Brasoveanu Andrei

Asisten in Brokeraj, Sibiu
ovi

Dragusoiu Ovidiu

Asistent in Brokeraj, Bucuresti
Top