Asigurare sanatate spitalizare Take Care

Ce iti ofera asigurarea de sanatate cu acoperire pentru spitalizare?

E bine sa ai o asigurare in caz de spitalizare. Pentru ca, de multe ori, problemele medicale necesita internare. Asigurarea cu acoperire pentru spitalizare Take Care, asa cum ii spune si numele, are grija sa te faci bine si sa te reintorci la proiectele tale, aducand mai aproape de tine clinica sau spitalul de care ai nevoie si oferindu-ți intotdeauna cele mai bune servicii.

Acces extins

In spitale private

Tu alegi cel mai potrivit spital pentru tine si nevoile tale, conform schemei de tratament. Cu asigurarea de sanatate cu acoperire pentru spitalizare, beneficiezi de decontare directa in clinici private la nivel national.

Suport specializat

prin Medical Attendant

Ai o persoana dedicata care iti ofera suport personalizat pe toata durata spitalizarii si te ajuta sa accesezi serviciile medicale de care ai nevoie.

Flexibilitate continua

Cu asigurarea de sanatate cu acoperire pentru spitalizare Signal Iduna poti utiliza oricare dintre modalitatile de accesare a serviciilor in functie de nevoile tale: accesare directa, rambursare sau metoda Easy Pay.

Ce iti poate acoperi asigurarea Take Care

Servicii medicale pe durata spitalizarii

Acoperim toate serviciile medicale necesare si recomandate de medicul specialist pe durata spitalizarii, inclusiv vizitele medicale necesare inainte si dupa interventia chirurgicala.

Plata rapida pentru spitale publice

In caz de spitalizare pentru mai mult de 3 nopti in spital public pentru interventii chirurgicale, iti oferim, prin asigurarea de sanatate cu acoperire pentru spitalizare, o indemnizatie fixa, inainte de internare, sa poti infrunta neprevazutul cu succes.

Servicii hoteliere

Acoperim serviciile hoteliere care ai nevoie pe toata durata spitalizarii, atat pentru tine cat si pentru un insotitor, pentru ca stim cat de important este sa ai pe cineva drag aproape.

Spitalizare de o zi

Nu toate interventiile inseamna sa ramai in spital. Cu asigurarea de sanatate cu acoperire pentru spitalizare, te acoperim si cand ai nevoie de interventii chirurgicale pentru care nu este nevoie sa ramai peste noapte in clinicile medicale private.

Acoperire in tara si in strainatate

Daca ai nevoie de o interventie complicata, trebuie sa stii ca asigurarea de spitalizare acopera costurile aparatelor chirurgicale si medicamentele recomandate de medic in perioada spitalizarii.

Medicamente si dispozitive medicale

Daca ai nevoie de o interventie complicata, trebuie sa stii ca acoperim costurile aparatelor chirurgicale si medicamentele recomandate de medic in perioada spitalizarii.

Cu ce iti venim in ajutor

Suport non-stop
Echipa de specialisti customer support disponibila oricand
Acoperiri extinse
Ne ocupam noi de grijile tale medicale pentru ca tu sa fii bine
Tratamente alternative
Te sustinem si cu terapii complementare si medicamente
Tratamente psihologice
Te ajutam sa lupti cu unul dintre cele mai dificile diagnostice

Cum cumperi Take Care

Pasul 1

Alegi planul

Verifici acoperirile fiecarui pachet si il alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Poti cumpara asigurarea de sanatate pentru spitalizare pentru tine si poti adauga si alti membri ai familiei.

Pasul 2

Completezi informatiile

Completezi campurile obligatorii cu datele tale si ale celorlalti membri ai familiei, daca ai mai adaugat si pe altcineva in asigurare.

Pasul 3

Validezi cardul

Alegi frecventa de plata pe care o doresti si validezi datele cardului tau. Primesti imediat un e-mail de confirmare cu urmatorii pasi pentru asigurarea ta de sanatate.

Pasul 4

Primesti un apel

Vei fi sunat de un specialist in evaluare medicala. Vei primi cateva intrebari referitoare la starea ta actuala de sanatate si veti discuta putin despre istoricul tau medical.

Pasul 5

Asigurarea ta este activa

Dupa cateva zile de la interviul telefonic primesti rezultatul. Daca raspunsul este favorabil, se retrage prima de asigurare si asigurarea ta devine activa. In cazul in care raportul primit este nefavorabil, poti opta pentru un alt tip de asigurare dintre cele disponibile pe site.

Take Care

Ai intrebari? Verifica lista de intrebari frecvente

Cumpara Take Care

Asigurarea de sanatate privata, cu grija pentru tine inca de la primul diagnostic de cancer

Asigurarea de sanatate privata, mereu langa tine cand ai nevoie de spitalizare

Asigurarea de sanatate privata, cu acoperire din orice unghi privesti